Pančevo: Snimanje serije Čizmaši

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jul.2015, 02:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pančevo: Snimanje serije Čizmaši

Veliki broj glumaca predvođenih najpoznatijim imenima iz sveta flima ovih dana boravi u Pančevu na snimanju serije "Čizmaši". Predvođeni rediteljem Dejanom Zečevićem u Narodnom muzeju snimaju scene suđenja nastojeći da što vrenije dočaraju likove iz romana jednog od najboljih srpskih pisaca Dragoslava Mihajilovića.

Serija "Čizmaši" zasnovana je na antologijskom romanu Dragoslava Mihajailovića za koji je dobio Ninovu nagradu.

Potresnu priču o naredniku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Žiki Kurjaku i sudbini Srpske vojske koja postaje deo novog sistema nakon ujedinjenja i koju taj sistem lagano razjeda adaptirao je za potrebe serije Đorđe Milosavljević, a režirao Dejan Zečević.

Angažovano je oko stotinu glumaca predvođenih najpoznatijim imenima, a glavna uloga dodeljena je dvadesetjednogodišnjem Miodragu Dragićeviću. Iako apsolutni debitant ima 70 snimajućih dana i veliku odgovornost.

Od 1956 te kada je ovde snimljen prvi film Pančevo je ugostilo na desetine domaćih i inostranih glumačkih ekipa i pozicioniralo se kao filmski grad.

Snimanje Čizmaša u Pančevu trajaće oko 20 dana, a nakon toga ekipa se seli u Bugarsku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.