Paketići stigli u Dečje selo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jan.2017, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paketići stigli u Dečje selo

Iako su i Nova godina i Božić iza nas, vreme darivanja još uvek nije prošlo. U okviru meseca darivanja u Univereksportu, paketići su danas stigli u Dečije selo u Sremskoj Kamenici.

Deda Mraz ne zaobilazi Dečje selo ni za Novu godinu po julijanskom kalendaru. Kompanija "Univer" svih osamdesetak štićenika danas je obradovala slatkišima i ćebadima.

"Kao prvo, pomažu nam oko boljeg standarda nase dece, a kao drugo ono što je možda i značajnije, a to je da uspostavimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << taj jedan institut darivanja, da naučimo nasu decu da je lepo primiti poklon, ali isto tako da je lepo i dati poklon nekome", rekao je Mirko Jankelić, vd direktor Dečijeg sela.

Znaju to najmlađi štićenici doma u Kamenici, koji su za sve goste pripremili srca i bombone. Oni su se ujedno i najviše obradovali poklonima koji su, u okviru akcije mesec darivanja, stigli i do njih. Kompanija "Univer" u protekla dva meseca obradovala je sve štićenike domova za nezbrinutu decu u Srbiji. Akcija je završena danas, ovde u Sremskoj Kamenici.

"Gotovo 800 poklona je obezbeđeno, onoliko koliko je bilo potrebno za sve mališane i na današnji dan vršimo simbolično uručenje poklona deci povodom srpske nove godine koju tradicionlamo slavimo i zelimo da pruzimo podrsku kako malisanima tako i kolektivima koji učestvujku u odrstanju istih", istakla je Olivera Ćirković iz Univereksporta.

Podela paketića bila je odličan povod da se sa proslavom Srpske Nove godine u Dečjem selu krene već od prepodnevnih časova. Zahvalili su se onako, kako deca najbolje umeju, iskrenim osmesima, pesmom i priredbom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.