Paketi za korisnike socijalne pomoći i snabdevanje penzionera u Staparu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Apr.2020, 09:14

Paketi za korisnike socijalne pomoći i snabdevanje penzionera u Staparu

Volonteri Crvenog krsta i Mesne zajednice u Staparu dostavili su pakete korisnicima socijalne pomoći. Ovi volonteri tokom vanrednog stanja, po pozivu snabdevaju i namirnicama penzionere, koji imaju iznad 65 godina.

“Trudimo se da ispoštujemo svakog našeg sugrađanina 9 da im olakšamo ovu situaciju u kojoj se svi nalazimo. U svakodnevnoj smo komunikaciji sa Crvenim krstom Sombor”, kaže volonterka Crvenog krsta.

U Staparu trenutno ima 11 volontera, a svi koji to >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << žele da budu su dobrodošli, kažu u MZ Stapar.

Ljiljana Đurišić, sekretarka MZ Stapar ističe: “U ovoj situaciji koja je zadesila ceo svet, a ne samo naše selo trudimo se da napravimo dobru saradnju kako bi naši građani bili obezbeđeni i oni koji nisu u mogućnosti da izađu da budu snabdeveni. Svakodnevno primamo poruke Crvenog krsta kako bi naši volonteri znali gde šta da odnesu i kome je šta potrebno”.

Ovakav način dostavljanja socijalne pomoći obavlja se tokom cele godine, a u narednim očekuje se distribucija paketa svim penzionerima čija su primanja manja od 30.000 dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.