Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Apr.2024, 11:31

POS karavan u Novom Sadu šansa za preduzetnike da uvedu bezgotovinsko plaćanje

Više od 1000 preduzetnika iz Novog Sada, u okviru POS karavana, imaće priliku da dobije neophodne informacije o prednostima uvođenja bezgotovinskog plaćanja i mogućnostima prijave za subvenciju koja omogućava besplatnu instalaciju i korišćenje POS terminala u trajanju do godinu dana, uz sniženu trgovačku naknadu od 0,99 odsto za sva plaćanja Mastercard i Visa platnim karticama, saopštili su danas iz Nacionalne inicijative za bezgotovinsko plaćanje "Bolji način".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

POS karavan kreće iz Novog Sada – Šansa za male biznise da besplatno uvedu bezgotovinska plaćanja

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 02.Apr.2024

NOVI SAD – U okviru POS karavana, više od 1000 preduzetnika iz Novog Sada imaće priliku da dobije  neophodne informacije o prednostima uvođenja bezgotovinskog plaćanja i mogućnosti da se prijave za subvencije za besplatnu instalaciju i korišćenje POS terminala u trajanju do godinu dana, uz...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.