Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 08.Feb.2024, 14:29

PITAJTE SVOJU DECU Sugrađani, imate još DVA DANA da predložite LOKACIJU ZA 47 IGRALIŠTA, do sada stiglo 229 predloga (FOTO)

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić naglasio je danas u emisiji “Tačno u 11”, na Tanjug televiziji, da su predlozi za projekat 47 igrališta u 47 mesnih zajednica otvoreni do 10. februara na platformi “Tvoj Grad”. Do danas je stiglo 229 predloga za lokalitete, a građani imaju još dva dana da predlože svoje mesne zajednice. -Novina […]
Vest PITAJTE SVOJU DECU Sugrađani, imate još DVA DANA da predložite LOKACIJU ZA 47 IGRALIŠTA, do sada stiglo 229 predloga (FOTO) objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova ispostava JP “Pošta Srbije” zvanično otvorena u Gudurici

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 08.Feb.2024

VRŠAC – Na inicijativu Mesne zajednice Gudurica, uspešnom saradnjom između JP “Pošta Srbije”, JKP “Drugi Oktobar” i Grada Vršca, obezbeđene su i adaptirane prostorije ispostave na novoj lokaciji u Gudurici, čime su stvoreni bolji uslovi kako za korisnike usluga, tako i za rad službenika....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.