Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jul.2023, 15:02

Otvorena kupališna sezona u Sremskoj Mitrovici

Danas je zvanično izvršena tehnička primopredaja Gradske plaže u Sremskoj Mitrovici i zvanično je otvorena kupališna sezona 2023. godine. Plaža na levoj obali Save u Sremskoj Mitrovici pravi je raj u vrelim, letnjim danima. Priča se i da je u vreme stare Jugoslavije bila jedna od najlepših plaža u državi, te da je mnoge, pa i samog druga Tita asocirala na Brione na moru. Danas, po sadržajima, kao i uređenosti nadamašuje mnoga kupališta u okruženju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Otvorena kupališna sezona na Savi u Sremskoj Mitrovici (FOTO i VIDEO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 05.Jul.2023

SREMSKA MITROVICA – Urađen je tehnički prijem kompletne Gradske plaže i time je otvorena ovogodišnja kupališna sezona. Posetioce i ove godine očekuju brojne manifestacije, a iz lokalne samouprave najavljuju i neke nove sadržaje tokom manifestacije „Leto na Savi”. Tokom tehničkog prijema,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.