Otvorena kuhinja, gastronomska manifestacija večeras na Trgu Republike (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jul.2022, 12:01

"Otvorena kuhinja", gastronomska manifestacija večeras na Trgu Republike (AUDIO)

Novosađane i posetioce Novog Sada od 18 časova na Trgu Republike očekuje pravo gastronomsko uživanje – manifestacija „Otvorena kuhinja“.

Organizujemo jedan novi festival, koji treba da preraste u festival hrane pod nazivom "Otvorena kuhinja", po ugledu na svetske festivale koji se održavaju na ulicama. S obzirom da je Vojvodina bogata gastronomskom ponudom, ideja je nastala u želji da što veću ponudu turistima. Za večeras spremamo osim bogate gastronomske ponude, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i razne radionice, poput ručno pravljene testenine restorana "Pastai", sertifikovana somelijerka Marija Bojović će nas uputiti u vina i vinarstvo ali i pivo, gostovaće nam i čuveni Bojan Stanimirović 'ProKuvaj', kaže u razgovoru za Radio Novi Sad Marija Radojčić.

Festival traje od 18 časova do ponoći, a radionice počinju od 19.30 časova.

Detaljnije o samom programu i sadržajima koji očekuju posetioce, saznajemo od naše sagovornice.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.