Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 19.Feb.2024, 22:03

Otvorena izložba crteža „Afektivna vezanost“ Ane Simić i Nikole Pavkovića u Pančevu

PANČEVO – Izložba crteža „Afektivna vezanost“ mladih umetnika Ane Simić i Nikole Pavkovića otvorena je večeras u Pančevu. Izložba će biti otvorena od 19. februara do 7. marta u Galeriji savremene umetnosti u Pančevu. Izložba pod nazivom Afektivna vezanost sastoji se od 10 radova, od kojih su osam crteži na pamučnom platnu i dve skulpture […]
Vest Otvorena izložba crteža „Afektivna vezanost“ Ane Simić i Nikole Pavkovića u Pančevu objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izložba "Amerika" u Salonu Muzeja savremene umetnosti: Kip slobode, simbol za milione imigranata koji su krenuli u novi svet i ostvarivanje američkog sna

Izvor: Blic, 20.Feb.2024, 12:01

U petak, 23. februara u 19 časova, u Salonu Muzeja savremene umetnosti u Beogradu biće otvorena izložba „Amerika“ umetnika Nenada Maleševića.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.