Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 13.Maj.2023, 11:55

Otović: Građani predali više od 9.400 komada oružja i 400.000 komada municije

BEOGRAD – Proteklih dana građani su MUP-u predali 9.401 komad oružja, oko 400.000 komada municije, kao i 884 komada minsko-eksplozivnih sredstava, izjavila je danas Bojana Otović Pjanović iz Službe za suzbijanje kriminala MUP-a Srbije i još jednom pozvala građane koji žele da se oslobode oružja koje imaju da ga predaju MUP-u. Ona je za Tanjug […]
Vest Otović: Građani predali više od 9.400 komada oružja i 400.000 komada municije objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Građani predaju čak i trofejno oružje: Šta se dešava ako neko ne donese sve što poseduje?

Izvor: Radio 021, 13.Maj.2023

Jasmina Puhača iz Službe za suzbijanje kriminala MUP Srbije rekla je za N1 da je dosadašnji odziv građana u akciji predaje oružja na visoko zadovoljavajućem nivou.

Nastavak na Radio 021...

MUP: Važeći zakoni nisu predviđali starosnu granicu za streljanu, novi propisi za tri meseca

Izvor: Danas, 14.Maj.2023, 08:53

Važeći zakoni u Srbiji nisu predviđali starosnu granicu za odlazak u steljanu, ali se podrazumevalo da roditelji tamo ne vode decu, izjavila je Bojana Otović Pjanović iz Službe za suzbijanje kriminala Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.