Osumnjičeni za brutalno prebijanje u Novom Sadu pušteni da se brane sa slobode

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2021, 15:45

Osumnjičeni za brutalno prebijanje u Novom Sadu pušteni da se brane sa slobode

Uroš Vujović (22) i Nemanja Toprek (23) koji su uhapšeni zbog sumnje da su pretukli Nikolu Ćuluma (22) 1. februara ove godine u prostorijama fudbalskog kluba Vojvodina nakon saslušanja pušteni su da se brane sa slobode.

Podsetimo, osumnjičeni se terete da su Nikolu Ćuluma tukli u u svečanom salonu fudbalskog kluba Vojvodina koji je klub ustupio na korišćenje navijačima. Oštećenog su tukli drvenim letvama i nekoliko puta je gubio svest. Uroš i Nemanja se smatraju vođama jedne od navijačkih grupa.Inače Uroš je sin poznatog fudbalskog sudije Maja Vujovića.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.