Tragedija u Senti: U požaru stradalo dete, povređeno troje mališana i dvoje odraslih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Nov.2018, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u Senti: U požaru stradalo dete, povređeno troje mališana i dvoje odraslih

Noćas oko jednog sata posle ponoći u porodičnoj kući u Senti dogodio se požar u kom je stradala osmogodišnja devojčica, a teške telesne povrede opasne po život zadobio je petogodišnji dečak i prebačen je u novosadski Klinički centar.

Prema još uvek nezvaničnim podacima, požar je izazvala ručno pravljena svetiljka koju su koristili u domaćinstvu, s obzirom na to da u kući struju nisu imali već pet godina. Vatrogasna služba stigla je na mesto nesreće za nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << minuta i požar brzo ugasila.

"Ja sam osetio dim, osetio sam toplotu i odmah sam razbio prozor sa spoljašnje strane kuće kako bih kroz prozor spasio decu. Želja mi je bila da decu spasem i izvadim ih iz kuće koja je gorela'', kaže roditelj Andrija Kolompar koji je sa vanbračnom suprugom Elvirom zbrinut u Opštoj bolnici u Senti.

U požaru su povređena još dva deteta. Radi se o desetogodišnjaku i njegovoj sedmogodišnjoj sestri i oni su sa lakšim povredama zbrinuti u Opštoj bolnici u Senti. Istraga je u toku, nakon koje će biti poznatiji detalji ove nesreće, koja se dogodila u prizemnoj i vrlo trošnoj kući na periferiji tog bačkog tiskog grada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osmogodišnje dijete stradalo u požaru

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Nov.2018

SENTA - Osmogodišnje dete je stradalo, a četiri osobe su povrijeđene u požaru koji je noćas izbio u porodičnoj kući u Senti.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Tragedija: Dete stradalo u požaru, četiri osobe povređene

Izvor: BKTV News, 04.Nov.2018

Osmogodišnje dete je stradalo, a četiri osobe su povređene u požaru koji je noćas izbio u porodičnoj kući u Senti...U operativnom centru MUP-a Srbije rekli su da je požar izbio u porodičnoj kući sat vremena posle ponoći. Dete staro osam godina je stradalo, a povređene su četiri osobe, od...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.