Oproštajna predstava Nikole Đurička u SNP-u

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2019, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oproštajna predstava Nikole Đurička u SNP-u

Stand-up komedija ''Sve što ste hteli o znati o Džoniju, a niste smeli nikad da ga pitate", u izvođenju Nikole Đurička,  održaće se 10. novembra 2019. godine sa početkom od 20,00 sati u ''Srpskom narodnom pozorištu'' u Novom Sadu.

"Kada sam napunio 40 godina jedna od rođendanskih odluka mi je bila da napravim moj Stand - Up šou. Mnogo prijatelja mi je već savetovalo da to uradim, nadam se da nisu bili samo ljubazni. Devetog jula sam napunio 43. Šta se desilo i zašto >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mi je bilo potrebno tri godine? Možda me je život malo pregazio? Znam pouzdano da sam materijal imao sve vreme spreman. Znam, takođe da sam bio malo uplašen od nepoznatog. No kako god, ja nastupam! Poklon će biti vaš dolazak.

Šta sam morao da pevam u prvom razredu?

Kako sam izgubio četrdeset klinaca?

Za koliko sam prodavao putovanja na Havaje?

Zašto sam pao balet? Zašto sam nosio helanke?

Kako sam dobio dva nagradna izlaska u grad?

Како se pravilno koristi kondom?

Šta nikada nemojte da stavljate u oči?

Sve ovo i još mnogo toga..."

Džoni i njegov prepoznatljiv humor. Humor za duhovite.

Ulaznice za predstavu se mogu kupiti on line putem sajta i na blagajni SNP po veoma pristupačnim cenama od 1.100,00 dinara za prvih dvanaest redova partera, 1.000,00 dinara za ostalih šest, do 18. reda partera i 900,00 dinara za sedišta na balkonu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Dečja filharmonija iz Rusije u nedelju u Srpskom narodnom pozorištu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2019

Ruski hor "Kapela dečaka i mladića" Sverdlovske dečje filharmonije iz Jekaterinburga održaće svečani koncert na sceni Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu, u nedelju, 20. oktobra, u 19 časova. Karte za koncert su besplatne i mogu se preuzeti na biletarnici Srpskog narodnog pozorišta od danas...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.