Oprezno na putevima zbog magle

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2014, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oprezno na putevima zbog magle

Jutarnja kiša, a ponegde i magla i odroni na putevima, iziskuju oprez vozača upozorio je jutros Auto-moto savez (AMSS).

Po podacima Uprave granične policije, na graničnim prelazima putnička vozila čekaju do 30 minuta.

Autoput E-75 je zbog radova sužen na mostu preko Dunava - deonica Novi Sad-Beograd, zatim na delu deonice Šid-Beograd, bliže Beogradu, kao i na deonici kroz Beograd, od mosta "Gazela" do Naplatne stanice "Bubanj Potok".

Na auto-putu E-75 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zbog radova je zatvoren deo petlje "Smederevo".

Na obilaznici oko Beograda kod Batajnice, saobraćaj se zbog radova obavlja dvosmerno, a stari put Beograd-Novi Sad je na tolm mestu zatvoren, te vozila idu zaobilazno.

Zbog radova na mostu preko reke Belice, na deonici Batočina-Jagodina, auto-put E-75 je sužen, a saobraćaj se obavlja dvosmerno.

Saobraćaj na auto-putu E-75 je zbog radova usmeren na sporedne puteve kod Grdelice i na još tri mesta na deonici Vladičin Han-Vranje.

Zbog klizišta i dalje je zatvoren državni put I-B reda broj 30, Ivanjica-Ušće.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.