Oprez za alergične od ambrozije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Avg.2020, 19:32

Oprez za alergične od ambrozije

Avgust je doba kada cvetanje jedne biljke mnogima zadaje muke. U pitanju je ambrozija koja je počela da cveta, ali u malim vrednostima. Ali to ne znači da ove godine treba preskočiti terapiju. Naprotiv.

Zbog epidemije koronavirusa, oni koji su alergični na ambroziju ovog avgusta morali bi dodatno biti na oprezu i stoga je savet da sa terapijom krenu na vreme tj pre javljanja simptoma. Ove godine zbog epidemiološke situacije od ambrozije je teško pobeći na more, ali to ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << znači da alergične osobe moraju biti u zatvorenom i izbegavati izlaske u prirodu.

Oni koji imaju simptome poput kijavice, svraba, šištanja u plućima svakako treba da se jave doktoru, a treba imati u vidu da temperatura nije alergijski simptom, već znak respiratorne infekcije, podseća doktorica Jarić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.