Odžić: DS da predloži premijera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jan.2016, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odžić: DS da predloži premijera

Vojvodjanska partija i njen predsednik Aleksandar Odžić zatražili su danas da se na prvom narednom sastanku opozicije postigne konačan dogovor o zajedničkom nastupu na najavljenim vanrednim parlamentarnim izborima, kao i da Demokratska stranka (DS) predloži kandidata za budućeg premijera Srbije

"Najlogičnije je da stranka koja je inicijator okupljanja opozicije i u svojoj prošlosti ima tradiciju okupljanja i suprotstavljanja autoritativnim režimima, stane i ovaj put na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << čelo opozicione kolone u cilju smene pogubnog režima, odbrane demokratije i očuvanja gradjanskog društva u Srbiji", naveo je Odžić u saopštenju.

Prema njegovom mišljenju, gradjani Srbije žele jasnu alternativu režimu Aleksandra Vučića i imaju velika očekivanja od ujedinjene opozicije.

"Obaveza svih nas, koji smo spremni da potpišemo izjavu o nesaradnji sa strankama aktuelnog režima jeste da im to i ponudimo na narednim izborima", ocenio je Odžić.

Dodao je da se ujedinjena opozicija okupila da bi pobedila "laž, torturu i siromaštvo koje je nametnuo aktuelni režim u prethodne četiri godine".

Vojvodjanska partija učestvovala je na jučerašnjem sastanku opozicije na kojem se, u organizaciji DS, razgovaralo o eventualnom zajedničkom nastupu na predstojećim izborima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.