Oduzet 5.971 boks cigareta bez akciznih markica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jan.2018, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oduzet 5.971 boks cigareta bez akciznih markica

Inspektori Poreske policije u koordinaciji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova su u dve odvojene akcije na teritoriji opštine Ub pronašli i oduzeli ukupno 5.971 boks cigareta bez akciznih markica, saopštila je Poreska uprava.

Kako se navodi u saopštenju, obe akcije sprovedene su u okviru pojačanih aktivnosti na suzbijanju sive ekonomije u prometu duvana, duvanskih prerađevina i ostalih akciznih proizvoda.

U selu Trlić pronađen je 4.871 boks cigareta u toku pretresa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << porodične kuće i pomoćnih prostorija, a 1.100 boksova otkriveno je u motornom vozilu u mestu Sovljak.

Zbog nedozvoljenog prometa akciznih proizvoda, nedozvoljenog skladištenja robe i krijumčarenja uhapšena su tri lica, a za četvrtim je raspisana poternica, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.