Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 21.Dec.2023, 15:46

Održana konferencija „Poljoprivrednik nove generacije”

VOJVODINA – Konferencija „Poljoprivrednik nove generacije” održana je danas u Kongresnom centru „Master” Novosadskog sajma, u organizaciji Udruženja „Poljoprivrednici nove generacije”, uz podršku Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam i Grada Novog Sada. Dodeljeno je deset priznanja mladim poljoprivrednicima iz Republike Srbije koji […]
Vest Održana konferencija „Poljoprivrednik nove generacije” objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uručena priznanja "Poljoprivrednici nove generacije"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Dec.2023

U organizaciji udruženja ”Poljoprivrednici nove generacije”, na Novosadskom sajmu, uručna su istoimena priznanja mladim poljoprivrednicima koji su inovativnim pristupom unapredili proizvodnju na svojim gazdinstvima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.