Održana godišnja Skupština penzionera Grada Novog Sada

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Dec.2021, 19:24

Održana godišnja Skupština penzionera Grada Novog Sada

Redovna godišnja Skupština penzionera Grada Novog Sada održana je u prostorijama Gradske skupštine. Na današnjem skupu ocenjen je rad u 2021. godini, a razmatrani su i planovi za narednu.

Veliki broj aktivnosti ni ove godine nije izostao, uprkos pandemiji koja traje, te su, poštujući sve mere, tokom proteklog perioda radili na tome da se u skorije vreme završe objekti, koji su planirani za Domove penzionera, ističe Momo Čolaković.

A da je važna u ovakvim situacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i podrška grada, pokazuje činjenica da Grad Novi Sad podržava sve penzionere, ljude koji su učestvovali u razvoju različitih oblasti sa društvom, da sistemski pomaže starijim licima kroz pravilnik o socijalnoj zaštiti.

Na godišnjoj Skupštini bilo je reči i o aktivnostima u okviru mesnih ogranizacija, kao i to da obezbede da se korisnici penzije mogu družiti. Istaknuto je da je grad spreman da nastavi da sarađuje i analizira sva pitanja u vezi sa penzionerskim uslovima, a sve u cilju boljeg života naših sugrađana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.