Održana Novosadska razmena knjiga u Eđšegu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jul.2019, 09:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održana Novosadska razmena knjiga u Eđšegu

Staroj streljani "Eđšeg" vraćen je sjaj pre nekoliko godina, a sada već možemo da kažemo da su se Novosađani navikli na to da tamo odlaze na različite manifestacije. Juče je baš na tom mestu održana Novosadska razmena knjiga, osma po redu.

Novosadska razmena knjiga, u organizaciji književnog bloga "Prerazmišljavanje", održava se kvartalno, jednom po godišnjem dobu, a letnja je održana u Eđšegu, ambijentu koji potpuno odgovara predanim čitaocima.

Princip >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << po kom funkcioniše razmena knjiga je - donesete svoju knjigu koja vam više ne treba, predate je, dobijete kupon, i onda za taj kupon možete da uzmete knjigu koju god želite.

Razmena knjiga ima i humanitarni karakter, pa svi koji su zainteresovani mogu sa njima da se uključe u akciju "Knjigom do osmeha".

U budućem periodu od ove organizacije možemo da očekujemo da preraste u mesto gde će se predstavljati novosadski pisci i umetnici, a do tada moramo da zapamtimo da je razmena knjiga događaj na kom svako može da obogati svoje znanje tako što će pronaći knjigu koja ga zanima, i što je jako bitno, na nekoliko svetskih jezika, i na svim jezicima koji se koriste u Vojvodini.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.