Određen pritvor za trojicu osumnjičenih za ubistvo Đokića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2021, 19:39

Određen pritvor za trojicu osumnjičenih za ubistvo Đokića

Viši sud u Nišu odredio je večeras pritvor do 30 dana za trojici osumnjičenih za brutalno ubistvo tročlane porodice Đokić.

Pritvor im je odredio sudija za prethodni postupak zbog opasnosti da će uticati na svedoke i zbog uznemirenja javnosti, rečeno je za Tanjug u tom sudu.

Na ovo rešenje okrivljeni i njihovi branioci imaju pravo da ulože žalbe krivičnom vanpretresnom veću suda u roku od tri dana.

Prethodno je Više javno tužilaštvo u Nišu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pokrenulo istragu protiv Gorana Džonića (59), kao i S.DŽ. i M.DŽ. zbog krivičnog dela teško ubistvo za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora.

Oni su osumnjičeni za ubistvo tročlane porodice Đokić, muža, suprugu i njihovu ćerku u selu Moravac kod Aleksinca 26. septembra.

Džonić je penzionisani vatrogasac, a Đokići su mu rođaci, prema pisanju medija.

On je nakon zločina prisustvovao sahrani ubijenih.

Džonić je osumnjičen da je Đokiće kobne noći, 26. septembra, presreo na žutom skuteru, a kako ih je namamio do atara sela Moravac, gde ih je, kako se sumnja, on ubio i da li je imao pomagača, još nije poznato.

Ubica je, prema navodima medija, Gorana naterao da gleda kako mu ubija prvo ženu, a potom i ćerku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Određen pritvor trojici osumnjičenih za ubistvo porodice Đokić

Izvor: RTS, 23.Okt.2021

Viši sud u Nišu odredio je pritvor do 30 dana trojici osumnjičenih za brutalno ubistvo tročlane porodice Đokić. . Pritvor je odredio sudija za prethodni postupak zbog opasnosti da će osumnjičeni uticati na svedoke i zbog uznemirenja javnosti..Na rešenje, okrivljeni...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.