Odobrena ponuda iz Emirata za kupovinu Luke Novi Sad

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Mar.2019, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odobrena ponuda iz Emirata za kupovinu Luke Novi Sad

Komisija za sprovođenje postupka privatizacije Luke Novi Sad AD odlučila je danas da predloži Ministarstvu privrede da odobri prijavu jedinog ponuđača u postupku, kompanije "P&O Ports Dubai" iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Odluka je doneta nakon današnje druge sednice Komisije na kojoj je pregledana dopunjena dokumentacija ponuđača.

Komisija je konstatovala da je "P&O Ports Dubai" u potpunosti postupio u skladu sa odlukom Ministarstva privrede od 5. marta 2019. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << godine i dokazao ispunjenost svih kvalifikacionih uslova propisanih javnim pozivom, kao i da je sva ostala dokumentacija u skladu sa Uputstvom za ponuđače i zakonskim propisima koji regulišu privatizacije.

Ministarstvo privrede će, u narednom periodu, pozvati učesnika na otvaranje finansijske ponude, navodi se u saopštenju tog ministarstva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarstvu predloženo da odobri ponudu kompanije iz UAE za privatizaciju Luke Novi Sad

Izvor: Beta, 18.Mar.2019

Komisija zа sprovodjenje postupkа privаtizаcije Luke Novi Sаd AD, donelа je dаnаs odluku kojom Ministаrstvu privrede predlаže dа odobri prijаvu jedinog ponudjаčа u postupku, kompаnije "P&O Ports Dubai" iz Ujedinjenih Arаpskih Emirаtа.Kako se navodi u saopštenju odlukа je donetа...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.