Odbojkaši Vojvodine u subotu čekaju ekipu Mladog radnika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Feb.2023, 18:40

Odbojkaši Vojvodine u subotu čekaju ekipu Mladog radnika

Odbojkaši Vojvodine žele da nastave niz pobeda u domaćem prvenstvu. Aktuelni šampion će u subotu dočekati ekipu Mladog radnika.

Nakon završene evropske priče u Ligi šampiona, Vojvodina se okrenula domaćim obavezama. Prvo je slavila protiv Takova u gostima, a sada će dočekati požarevački Mladi radnik, takođe sa epitetom apsolutnog favorita.

Vojvodina do sada u prvenstvu ima samo jedan poraz uz 13 pobeda, od čega je ostvarila čak 12 uzastopnih trijumfa. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Kako je istaknuto, naredni period poslužiće i za pripremu za finalni turnir Kupa Srbije koji će krajem februara biti odigran u Ubu.

Utakmica 15. kola Superlige između Vojvodine i Mladog radnika igra se u subotu od 17 časova i 30 minuta u maloj sali Spensa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.