Odabrani najuspešniji radovi na konkursu Moć vode

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jan.2016, 10:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odabrani najuspešniji radovi na konkursu "Moć vode"

Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja objavnilo je rezultate konkursa za najbolji obrazovni film na temu "Moć vode".

Pravo učešća imali su učenici i učenice svih osnovnih škola na teritoriji Republike Srbije. Stiglo je ukupno 200 filmova u tri kategorije - mlađeg školskog uzrasta (od prvog do trećeg razreda), srednjeg školskog uzrasta (od četrvrtog do šestog razreda) i starijeg školskog uzrasta (sedmi i osmi razred).

U prvoj kategoriji, prvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nagradu osvojio je film učenika i učenica Osnovne škole "Đorđe Natošević" iz Novog Sada, drugu Osnovne škole "Branko Radičević" iz Popovca (Paraćin), a treću film učenika i učenica Osnovne škole "Svetozar Marković Toza" iz Elemira (Zrenjanin).

U drugoj kategoriji prva nagrada pripala je filmu učenika i učenica Osnovne škole "Jovan Jovanović Zmaj" iz Bobovišta (Aleksinac), druga đacima Osnovne škole "22. oktobar" iz Bačkog Monoštora (Sombor), a treća učenicima i učenicama Osnovne škole "Anta Bogićević" iz Loznice.

U trećoj kategoriji, prvu nagradu dobili su učenici i učenice Osnovne škole "Mihailo Petrović Alas" iz Beograda, drugu nagradu osvojio je film đaka iz Osnovne škole "Nikolaj Velimirović" iz Šapca, a treću učenici i učenice Osnovne škole "Majur" iz Majura (Valjevo).

Spisak metora, kao i specijalnih nagrada u svakoj kategoriji, može se pronaći na sajtu Ministarstva.

Datum dodele nagrada biće naknadno objavljen, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.