Od sutra u ulici Kraljevića Marka izmena režima saobraćaja do 6. jula

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2022, 14:14

Od sutra u ulici Kraljevića Marka izmena režima saobraćaja do 6. jula

Javno komunalno preduzeće "Novosadska toplana“ Novi Sad, sutra počinje sa radovima na rekonstrukciji vrelovoda i izgradnji šahta u ulici Kraljevića Marka 26-32. Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja.

Za vreme izvođenja radova, povremeno će se ukidati saobraćajna traka u zoni izvođenja radova za potrebe pristupa gradilišnih vozila.

Privremena izmena režima saobraćaja će trajati do 6. jula 2022. godine. Molimo građane da imaju strpljenja i razumevanja za pomenute radove, napominju iz Toplane.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Od četvrtka radovi menjaju režim saobraćaja na Rotkvariji

Izvor: Radio 021, 25.Maj.2022

Režim saobraćaja biće od četvrtka, 26. maja izmenjen u delu Rotkvarije zbog radova u Ulici Kraljevića Marka 26-32.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.