Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 27.Jun.2023, 20:41

Od danas do Bubanj Potoka u šest traka, obilaznica gotova posle više od 30 godina

BEOGRAD – Poslednja deonica obilaznice oko Beograda, od Straževice do Bubanj Potoka u dužini od 9,74 kilometara, biće puštena danas u saobraćaj u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Posle više od 30 godina gradnje, od Batajnice do niškog auto-puta kod Bubanj Potoka, moći će da se stigne auto-putem u punom profilu, to jest sa ukupno […]
Vest Od danas do Bubanj Potoka u šest traka, obilaznica gotova posle više od 30 godina objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Do Bubanj Potoka u šest traka - obilaznica gotova posle više od 30 godina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jun.2023, 04:01

Poslednja deonica obilaznice oko Beograda, od Straževice do Bubanj Potoka u dužini od 9,74 kilometara, biće puštena danas u saobraćaj u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Obilaznica gotova posle više od 30 godina! Od danas do Bubanj Potoka u šest traka (VIDEO)

Izvor: 24sedam.rs, 28.Jun.2023

Planovi o izgradnji obilaznice pravljeni su u vreme izgradnje nekadašnjeg auto-puta Bratstvo i jedinstvo, koji je zamišljen kao glavna putna saobraćajnica tadašnje SFRJ

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.