Od ponedeljka se ukida noćni rad u Covid centru na Novom naselju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Maj.2021, 09:08

Od ponedeljka se ukida noćni rad u Covid centru na Novom naselju

Od ponedeljka 17.05.2021. godine ukida se noćni rad u Covid centru na Novom naselju, obaveštavaju iz Doma zdravlja Novi Sad.

Kako navode, zbog trenutno povoljne epidemiološke situacije i manjeg broja novoobolelih moguće je, bez problema, pružiti zdravstvenu pomoć u toku dana.

Radno vreme Covid centra biće od 8 do 22 časa.

Covid centar je od pokretanja 4.11.2020. godine radio 24 sata, bez prekida.

U slučaju da se epidemiološka situacija pogorša i da zahteva angažman većeg broja lekarskih timova, DZ Novi Sad će se prilagoditi i adekvatno reagovati, saopštavaju iz te zdravstvene institucije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kovid centar u Novom Sadu ukida noćno dežurstvo

Izvor: Danas, 14.Maj.2021

U Kovid centru Doma zdravlja "Novi Sad" od ponedeljka, 17. maja, biće ukinuto noćno dežurstvo, prvi put od kada je počeo sa radom zbog pandemije koronavirusa, saopšteno je iz Doma zdravlja.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.