Od ponedeljka redovan režim javnog saobraćaja u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Maj.2020, 10:04

Od ponedeljka redovan režim javnog saobraćaja u Novom Sadu

JGSP "Novi Sad" obaveštava korisnike usluga prevoza da se od ponedeljka 11. maja na svim linijama u gradskom, prigradskom i međumesnom saobraćaju uspostavlja redovan režim saobraćaja za sve građane uz preporuku da se poštuju propisane epidemiološke mere i pravila ponašanja.

Autobusi će saobraćati po redu vožnje za radni dan, a vikendom po redu vožnje za subotu, odnosno nedelju.

Putnici su dužni da poseduju važeću kartu za prevoz - pretplatnu markicu za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mesec maj, pojedinačnu kartu koja će moći da se kupi u vozilu, ili dnevnu kartu.

Pretplatne markice moći će da se kupe i tokom vikenda (subota i nedelja) na sledećim prodajnim mestima: plato ispred Železničke stanice, Futoška pijaca, Šafarikova ulica: 6.00 – 20.00 časova, Limanska pijaca: 6.00 – 13.00 časova, Novo naselje: 7.00 – 14.00 časova. Radničke pretplatne markice prodavaće se subotom i nedeljom na šalteru MAS od 7.00 do 15.00 časova.

Uspostavljanjem redovnog saobraćaja, od 11. maja se ukida režim koji je bio na snazi od 4. maja 2020. godine.

JGSP "Novi Sad" moli građane da se ponašaju odgovorno prema sebi i ostalim putnicima, te da nose zaštitne maske i rukavice.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.