Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 19.Jul.2023, 13:57

Od aprila “dual radari” otkrili više do 10 000 slučajeva prekoračenja brzine

BEOGRAD – Na putevima u Srbiji u upotrebi su najmoderniji radarski uređaji za merenje brzine u regionu “dual radari”, koji omogućavaju detekciju prekoračenja brzine kretanja više vozila istovremeno, a od kraja aprila, od kada su u upotrebi, otkriveno je više od 10.000 prekršaja prekoračenja brzine, saopšteno je iz MUP-a. Zamenik načelnika Uprave saobraćajne policije Boban […]
Vest Od aprila “dual radari” otkrili više do 10 000 slučajeva prekoračenja brzine objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kontrola brzine najmodernijim radarima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jul.2023

Na putevima u Srbiji u upotrebi su najmoderniji radarski uređaji za merenje brzine u regionu "dual radari", koji omogućavaju detekciju prekoračenja brzine kretanja više vozila istovremeno, a od kraja aprila, od kada su u upotrebi, otkriveno je više od 10.000 prekršaja prekoračenja brzine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Zrenjanin: Poljoprivrednici štetu od elementarnih nepogoda mogu prijaviti do 28. jula

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 20.Jul.2023, 08:18

ZRENJANIN – Na sastanku koji je juče održan u kabinetu načelnika Gradske uprave grada Zrenjanina Nenada Domjeskova saopšteno je da poljoprivrednici čiji su usevi proteklih dana pretrpeli štetu usled vremenskih nepogoda mogu istu prijaviti Komisiji za procenu štete nastale od elementarnih nepogoda....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.