Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jan.2024, 14:34

Od 22.januara JGSP uvodi e-novčanik za plaćanje autobuskih karata (AUDIO)

Javno gradsko saobraćajno preduzeće Novi Sad u okviru NSmart sistema uvodi novu uslugu plaćanja prevoza putem e-novčanika koja će početi da se prodaje od 22. januara. Reč je o nepersonalizovanoj kartici na koju se uplaćuje novac putem aplikacije ili na autobuskim stajalištima i kojom će se prevoz plaćati čekiranjem na validatoru u autobusu. Ova usluga treba da pojednostavi naplatu prevoza i ubrza protok putnika.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Izmene u gradskom prevozu u Novom Sadu: Uvodi se nova usluga, e-novčanik

Izvor: B92, 16.Jan.2024

Nova usluga plaćanja prevoza putem E-novčanika, koju JGSP Novi Sad uvodi uskoro, značajno će pojednostaviti naplatu karata i ubrzati protok putnika u vozilima, saopštilo je juče to gradsko javno preduzeće.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.