Od 15. marta prijave za novu penzionersku karticu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Feb.2023, 21:50

Od 15. marta prijave za novu penzionersku karticu

Uskoro će stariji sugrađani moći da se prijave za nove penzionerske kartice, koje nude brojne popuste i pogodnosti. U odnosu na postojeće kartice koje izdaje PIO fond, kartica “nove generacije” ima zadatak da obezbedi penzionerima bolji životni standard.

Pravo na novu penzionersku karticu ima 1,65 miliona najstarijih, a njenim korišćenjem, penzioneri će moći da prikupljaju bodove i tako uz postojeće - ostvare dodatne popuste i pogodnosti.

Iako se početak >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prijave tek očekuje, popuste za penzionere obezbediće veliki trgovinski lanci.

Od 15. marta počinju prijave zainteresovanih penzionera za novu penzionersku karticu, koje će moći da koriste od 1. oktobra ove godine, izjavio je ministar finansija Siniša Mali.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.