Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2023, 12:13

Od 1. juna procesuirano 8.000 počinilaca saobraćajnih prekršaja, akcija "Vozi odmoran" celog leta

Od 1. juna kada je startovala akcija "Vozi odmoran" procesuirano je 8.000 počinilaca saobraćajnih prekršaja, čime su sprečene mnoge štetne posledice što pokazuju i podaci da je broj saobraćajnih nezgoda na našim koridorima u odnosu na isti lanjski period smanjen za 16 odsto, broj povređenih za 26 odsto a broj stradalih je smanjen za polovinu, sa osam na četiri, izjavio je za Tanjug potpukovnik Dejan Stević iz Uprave saobraćajne policije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Od 1. juna procesuirano 8.000 počinilaca saobraćajnih prekršaja, akcija “Vozi odmoran” celog leta

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 07.Jul.2023

SRBIJA – Od 1. juna kada je startovala akcija “Vozi odmoran” procesuirano je 8.000 počinilaca saobraćajnih prekršaja, čime su sprečene mnoge štetne posledice što pokazuju i podaci da je broj saobraćajnih nezgoda na našim koridorima u odnosu na isti lanjski period smanjen za 16 odsto, broj...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.