Pojačan saobraćaj na putevima širom Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Feb.2019, 08:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pojačan saobraćaj na putevima širom Srbije

Kraj ovog produženog prazničnog vikenda doneo je očekivano pojačan saobraćaj na putevima širom Srbije.

Kako je saopštio Auto-moto savez Srbije, najopterećeniji su autoputevi, kao i magistrale.

Znatno usporeno odvija se saobraćaj i na prilazu Kopaoniku preko Brzeća, jer dolazi do čestih obrušavanja snega što ponegde izaziva i prekide, pa se savetuje prilaz preko Jošaničke banje.

Prema poslednjim informacijama dobijenih od Javnog preduzeća "Putevi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične Policije na našim putničkim terminalima nema dužih zadržavanja.

Ipak, na granici sa Mađarskom zadržavanja su često promenljiva na ulazu u Srbiju, pa se savetuje korišćenje alternativnih prelaza kao što su Kelebija ili Bački Breg, koji rade 24 sata, a veći broj vozila može se zabeležiti i na pojedinim prelazima sa Hrvatskom, ali i Bosnom, kao što je to slučaj na prelazu Sremska Rača gde vozila čekaju oko sat vremena.

Na teretnim terminalima, na graničnom prelazu Kelebija, zadržavanja su 60 minuta, a na prelazu Šid 120 minuta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.