Obnova vodovodne mreže u Kanjiži

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2015, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obnova vodovodne mreže u Kanjiži

Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine dodelila je opštini Kanjiža 13,6 miliona dinara dinara kako bi se zamenom dotrajalih azbestnih cementnih cevi rekonstruisao deo vodovodne mreže u samom naselju.

Realizacijom projekta biće zamenjene postojeće cevi sa novim cevima u pet ulica - u ulicama Bratstva i jedinstva, Krfskoj, Pijačni trg, na Kneževačkom putu i na Banjskom vencu. Rekonstrukcijom 1893 metra vodovodne mreže, biće obezbeđena kvalitetnija i zdravija vodu za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << piće za 11.000 stanovnika naselja Kanjiža.

"Nesmetano snabdevanje kvalitetnom vodom za piće doprineće ne samo boljim životnim uslovima i zdravijoj životnoj sredini za stanovništvo ove opštine nego i većem broju novih investicija, otvaranju novih preduzeća, a sa njima i otvaranju slobodnih radnih mesta. S obzirom da se opština Kanjiža visoko plasira na turističkoj mapi Srbije i Evrope zahvaljujući Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju "Banji Kanjiži", rešavanje ovakvog komunalnog problema, značiće i povećan broj turista i posetioca ovoj opštini u severnobanatskom okrugu", saopštila je Uprava za kapitalna ulaganja APV.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.