Obnova toaleta na Štrandu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2020, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obnova toaleta na Štrandu

Radnici JKP-a "Gradsko zelenilo" počeli su sa radovima na rekonstrukciji dva toaleta na Štrandu, na glavnom platou i u blizini Mosta slobode. Radovi već uveliko traju kako bi sve bilo spremno za početak nove kupališne sezone.

U pitanju je potpuna rekonstrukcija objekata. Radiće se na hidro i termoizolaciji, zameni keramičkih pločica, kao i sanitarija, ističu iz "Gradskog zelenila".

"Ono što je važno istaći jeste da, je povećan broj kabina i u jednom i u drugo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << toaletu i u oba su napravljeni i toaleti za invalide što nije do sada bio slučaj, a na ovaj način ćemo omogućiti svim korisnicima da koriste sve delove plaže bez bilo kakvog ograničenja", kaže Jelena Budimčić iz JKP "Gradsko zelenilo".

Osim toga, kroz redovne aktivnosti, radnici vredno rade na uređenju plaže i pripremaju sve za predstojeću sezonu, da bi Štrand spremno dočekao svoje verne posetioce.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.