Obnova Petrovaradinske tvrđave

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Sep.2014, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obnova Petrovaradinske tvrđave

Predstavnici nevladinih organizacija i fondacija, zajedno sa stručnjacima iz Zavoda za zaštitu spomenika, sastali su se u gradskoj kući kako bi sa predstavnicima lokalne vlasti, dogovorili strategiju za obnovu zaštitnog znaka Novog Sada, Petrovaradinske tvrđave koja bi uskoro trebala da proslavi 322 rođendan.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kako revitalizovati Petrovaradinsku tvrđavu?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Sep.2014

Predstavnici nevladinih organizacija i fondacija, zajedno sa stručnjacima iz zavoda za zaštitu spomenika, sastali su se u gradskoj kući kako bi sa predstavnicima lokalne vlasti, dogovorili strategiju za obnovu zaštitnog znaka novog sada, petrovaradinske tvrđave koja bi uskoro trebala da proslavi...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.