Oblačno, uz sneg i kišu, do 10 stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jan.2021, 01:26

Oblačno, uz sneg i kišu, do 10 stepeni

U Srbiji će danas biti umereno oblačno i suvo, a samo ujutru na jugu uz vise oblačnosti ponegde sa slabim snegom.

Uveče na severu i zapadu, a tokom noći i u ostalim krajevima očekuje se novo naoblačenje mestimično sa snegom i kišom, saopštio je RHMZ.

Duvaće slab i umeren jugozapadni, u Timočkoj Krajini severozapadni vetar. Jutarnja temperatura od - 4 do 0 stepeni, a najviša dnevna od 4 do 10 stepeni.

U Beogradu će biti umereno oblačno i suvo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Jutarnja temperatura oko -2, a najviša dnevna oko 7 stepeni.

Tokom noći novo naoblačenje sa kišom, a na širem području grada i sa susnežicom i snegom.

U Srbiji se do 4. februara očekuju česta prolazna naoblačenja sa kišom, u višim planinama sa snegom. Do nedelje toplije, a početkom sledeće sedmice nešto hladnije pa se sneg očekuje i u nižim predelima. Krajem perioda suvo i toplo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.