Oblačno, suvo, do 7 stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jan.2022, 01:21

Oblačno, suvo, do 7 stepeni

U Vojvodini će danas biti umereno do potpuno oblačno i u većini mesta suvo, sa maksimalnom temperaturom do 7 stepeni.

U brdsko-planinskim predelima ujutro i pre podne mestimično sa kratkotrajnim snegom, saopštio je RHMZ.

Od sredine dana delimično razvedravanje, pa se očekuju i periodi sunčanog vremena.

Uveče i u toku noći naoblačenje sa severa koje će u noći ka nedelji usloviti slabu kišu koja će brzo preci u sneg. Vetar slab i umeren, na severu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i istoku zemlje povremeno jak, severni i severoistočni. Jutarnja temperatura od -4 do 2, najviša dnevna od 3 do 7 stepeni.

U Novom Sadu će biti umereno do potpuno oblačno, suvo, od sredine dana sa periodima sunčanog vremena. Uveče i u toku noći naoblačenje sa slabom kišom koja ce brzo preci u sneg.

Prema izlgedima vremena do 5. februara, u nedelju će biti promenljivo oblačno, malo toplije, s kratkotrajnom kišom u nižim predelima i snegom na planinama. Vise sunčanih intervala biće posle podne.

U ponedeljak ujutro vedro, veći deo dana suvo uz naoblačenje sa zapada i jugozapada koje ce u toku noći ka utorku i u utorak tokom dana uz pad temperature usloviti najpre kišu, a zatim i sneg. Na severu zemlje slabe padavine, u centralnim i južnim krajevima očekuje se vise padavina uz ponovno stvaranje snežnog pokrivača u nižim predelima i povećanje visine snega na planinama.

U sredu i četvrtak promenljivo oblačno, suvo, sa periodima sunčanog vremena. Novo jače naoblačenje s kišom i snegom očekuje se krajem perioda.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

OBLAČNO, ALI U VEĆINI MESTA SUVO Maksimalna temperatura sedam stepeni, a evo kakvo nas vreme očekuje do 5. februara

Izvor: Blic, 29.Jan.2022

U Srbiji će danas biti umereno do potpuno oblačno i u većini mesta suvo, sa maksimalnom temperaturom do 7 stepeni.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.