Oblačno sa sunčanim intervalima i uglavnom suvo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Nov.2022, 02:02

Oblačno sa sunčanim intervalima i uglavnom suvo

U Srbiji danas umereno oblačno sa sunčanim intervalima i u većem delu suvo, a kratkotrajna kiša, na planinama sneg, očekuju se samo na istoku i jugoistoku, kao i u Banatu. Vetar slab i umeren, na istoku Srbije povremeno i jak, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 2 do 7, a najviša dnevna od 7 do 13 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Novom Sadu umereno oblačno i suvo, sa sunčanim intervalima.

Vetar slab i umeren, zapadni i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << severozapadni. Najniža temperatura od 3 do 5, a najviša dnevna oko 10 stepeni.

U Srbiji za vikend umereno do potpuno oblačno.

U subotu uveče i tokom noći ka nedelji u zapadnim i jugozapadnim krajevima, a u nedelju i u većem delu zemlje u nižim predelima mestimično sa kišom i susnežicom, na jugu ponegde i sa snegom, a u višim predelima sa snegom uz formiranje snežnog pokrivača, dok će se samo na severu zadržati suvo vreme.

U ponedeljak još ujutru i pre podne na istoku i jugu, ponegde sa slabom kišom ili snegom, a na planinama sa slabim snegom.

Zatim umereno oblačno i suvo, u košavskom području i vetrovito sa umerenim i jakim jugoistočnim vetrom.

Novo naoblačenje sa kišom očekuje se od četvrtka, 1. decembra.

Više o vremenu saznajte ovde.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.