Oblačno i suvo, temperatura do 13 stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2019, 02:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oblačno i suvo, temperatura do 13 stepeni

Danas će jutro biti maglovito uz nisku oblačnost, a tokom dana nas očekuje umereno do potpuno oblačno i suvo vreme, samo na istoku i jugoistoku ujutro i pre podne ponegde sa slabom kišom.

Posle podne i krajem dana smanjenje oblačnosti, osim u Timočkoj krajini gde će se čitavog dana zadržati oblačno vreme. Vetar slab, u košavskom području i na istoku umeren, istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura od 3 do 8, najviša dnevna od 8 do 13 stepeni.

Umereno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << oblačno, posle podne uz smanjenje oblačnosti biće i u Novom Sadu. Vetar slab, istočni i jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 7, najviša oko 13 stepeni.

U sredu umereno oblačno sa dužim sunčanim periodima i malo toplije, osim u Timočkoj krajini gde će se zadržati oblačno i hladno. Uveče i tokom noći na severu i zapadu naoblačenje sa kišom. Zatim do kraja perioda pretežno oblačno, mestimično sa kišom. U četvrtak i petak još relativno toplo, a od subote temperatura u postepenom padu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.