Oblačno i kišovito, popodne gužve na putevima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Maj.2016, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oblačno i kišovito, popodne gužve na putevima

Oblačno i kišovito vreme otežava saobraćaj na celoj putnoj mreži u Srbiji, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.

Niska oblačnost smanjuje vidljivost i usporava saobraćaj preko planinskih prevoja, a postoji opasnost i od odrona na putevima kroz useke Ibarske, Đerdapaske, Sićevačke i Grdeličke klisure.

Zbog toga je neophodno voziti opreznije i smanjiti brzinu, na ulazu i izlazu iz tunela.

Kako je navedeno, na putevima u planinskim predelima mogući >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su nanosi zemlje zbog prognoziranih obilnijih padavina i pljuskova.

U kasnijim popodnevnim i prvim večernjim satima zbog završetka praznika očekuje se veći broj vozila i povremeno usporavanje saobraćaja na obrenovačkom, novosadskom, pančevačkom i zrenjaninskom putu, kao i na Ibarskoj magistrali.

Saobraćaj će se osetno pojačati i na naplatnim rampama, a posebno Bubanj Potoku, Sirigu, Staroj Pazovi i Naisu na kojima se trenutno ne čeka duže od par minuta.

Prema poslednjim podacima, na putničkim terminalima na granicama nema zadržavanja dužih od 30 minuta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.