Objavljena prva dva broja časopisa crnogorske nacionalne manjine Vijest

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jun.2021, 19:32

Objavljena prva dva broja časopisa crnogorske nacionalne manjine "Vijest"

Nacionalni savet crnogorske nacionalne manjine predstavio je prva dva broja časopisa "Vijest" koji su pokrenuli ove godine.

Najmlađi nacionalni savet u Vojvodini, crnogorski, počeo je ove godine da izdaje svoje glasilo “Vijest”, a sve kako bi pripadnike svoje nacionalne zajednice informisao o važnim pitanjima koja se tiču Crnogoraca u Srbiji. Prva dva broja u znaku su jubileja.

Kažu da u “Vijesti” nema mesta za politiku. Cilj im je da informišu čitaoce >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << o radu saveta, ali i da neguju kulturu i tradiciju svog naroda.

Časopis “Vijest” ove godine će izlaziti kvartalno, a od naredne se nadaju da će čitaoci moći da ga dobiju svakog meseca.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.