Obesio se na tavanu

Izvor: Blic, 11.Nov.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obesio se na tavanu

KIKINDA - Telo Zorana K. (43) iz Kikinde koji se obesio pre 20 dana i koga je policija vodila kao nestalog, pronađeno je juče na tavanu zgrade u centru Kikinde na Trgu srpskih dobrovoljaca 36. Njegovo telo verovatno bi i dalje visilo na tavanu da Zoran Erbus, koji se sa suprugom u petak doselio u stan u prizmelju zgrade, nije pošao na tavan, kako bi video gde se nalazi priključak za kablovsku televiziju.



Zoran Erbus pokazuje mesto gde je našao telo

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Pozvao sam komšiju Dušana Telečkog, koji ima stan na spratu i renovira ga, da dođe i pokaže mi kako se izlazi na tavan, jer sam želeo da pozovem radnike kablovske televizije radi priključka u stan koji sam iznajmio. Telečki, ja i jedan moj prijatelj pošli smo na tavan. Dok smo otvarali tavanska vrata osetili smo jak smrad. Njih dvojica na podu tavana primetili su lokvu krvi, a onda smo videli kako sa visoke tavanice visi telo muškarca - ispričao je Erbus sinoć za „Blic”.

On je pozvao policiju, a isnpektori su po garderobi (teksas jakni i crvenoj trenerci), identifikovali muškarca, iako je telo već počelo da se raspada.

Inače, Zoran T. kao majstor je radio na renoviranju stana Dušana Telečkog. Stan se renovira već nekoliko meseci, i komšije Vojislav i Zora Vuković, koji takođe žive na spratu, viđali su Zorana i ostale majstore kako rade u stanu Dušana Telečkog. Međutim, poslednjih mesec dana ekipa majstora nije ništa radila, ali je Zoran K. imao ključ od stana. Juče, kada su komšije pronašle njegovo telo na tavanu, stan je bio zaključan, a sa unutrašnje strane je pronađen ključ u vratima, izvučen do pola. Nezvanično saznajemo da su na tavanu pronađeni i mobilni telefon i kutija cigareta Zorana K.

Zgrada na Trgu srpskih dobrovoljaca 36, pored časovničarske radnje „Hačko”, je stara jednospratnica, visokih stropova. Na spratu su tri stana. Tavan na kojem je pronađeno telo Zorana K. je visok i na njega se može doći samo iz dela stana Telečkog. Niko do juče nije ni imao potrebu da ide na tavan, niti su Vukovići osećali neprijatan miris sa tavana.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.