Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Okt.2023, 13:30

Obeleženo 77 godina rada Udruženja penzionera Grada Novog Sada

Udruženje penzionera Grada Novog Sada proslavilo je danas 77 godina postojanja, a svečanost povodom obeležavanja rođendana Udruženja proslavljeno je u Domu penzionera u Kaću. Svečanosti je prisustvovala i predsednica Skupštine Grada Novog Sada MSc Jelena Marinković Radomirović, koja je članicama i članovima Udruženja penzionera Grada Novog Sada čestitala 77 godina rada, istakavši da je reč o dobro uređenoj i zdravoj organizaciji, koja svojim mnogobrojnim članovima pruža pomoć i podršku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Predsednica novosadske skupštine s penzionerima: Znamo koliko ste doprineli da društvo stane na noge

Izvor: Radio 021, 26.Okt.2023

Udruženje penzionera Grada Novog Sada proslavilo je danas 77 godina postojanja, a svečanost je upriličena u Domu penzionera u Kaću.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.