Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 26.Jan.2024, 15:09

Obeležen jubilej organizacije “Omladina JAZAS”

NOVI SAD – Član Gradskog veća za sport i omladinu Ognjen Cvjetićanin prisustvovao je svečanosti koju je organizovala „Omladina JAZAS“ Novi Sad, a koja je posvećena 25. godini njihovog uspešnog rada, kao i desetoj godišnjici osnivanja „Omladinskih novina“. Tim povodom dodeljene su zahvalnice predstavnicima gradskih uprava i ministarstava sa kojima je ta organizacija  ostvarila saradnju […]
Vest Obeležen jubilej organizacije “Omladina JAZAS” objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

25. godina Omladine "Jazas" (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jan.2024

Omladina JAZAS-a proslavila je u Gradskoj kući 25. godišnjicu rada. Tom prilikom obeležena je i deseta godišnjica od osnivanja Omladinskih novina, časopisa koji je osnovalo to građansko udruženje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.