Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 10.Jun.2023, 17:33

Obeležavanje četrdeset dana od tragedija koje su potresle Srbiju

BEOGRAD – U nedelju, 11. juna i u utorak, 13. juna biće obeleženo četrdeset dana od dve velike tragedije koje su pogodile Srbiju početkom maja. U nedelju će Ogledna osnovna škola Vladislav Ribnikar na Vračaru biti otvorena od 10 do 18 časova za sve građane koji žele da polože cveće u znak sećanja na stradale. […]
Vest Obeležavanje četrdeset dana od tragedija koje su potresle Srbiju objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obilježavanje 40 dana od tragedija koje su potresle Srbiju

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Jun.2023

BEOGRAD - Četrdeset dana od dvije velike tragedije koje su pogodile Srbiju početkom maja biće obilježeno sutra i u utorak, 13. juna.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Ćetrdeset dana od tragedije: Škola "Vladislav Ribnikar" otvorena za građane

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jun.2023, 12:00

Osnovna škola "Vladislav Ribnikar" na Vračaru u Beogradu, povodom obilježavanja četrdeset dana od masovnog ubistva, otvorena je danas od 10 do 18 časova za sve građane koji žele da polože cvijeće u znak sjećanja na stradale.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Onlajn prezentacija „DAAD“ stipendija za diplomce Univerziteta u Novom Sadu

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 11.Jun.2023

NOVI SAD – DAAD informativni Centar Beograd organizuje onlajn sesiju informativnog karaktera o studiranju i istraživanju u Nemačkoj. Na onlajn sesiji će biti predstavljen čitav spektar DAAD stipendija za koje mogu aplicirati studenti i diplomci u Srbiji tokom jeseni 2023. godine. U utorak 13. juna...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.