Novosadski plivački klubovi treninge održavaju na Sajmištu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jan.2022, 20:49

Novosadski plivački klubovi treninge održavaju na Sajmištu

Od pre dve nedelje novosadski plivački klubovi treninge održavaju na Sajmištu, na bazenu koji je dobio novi izgled i prilagođen je za rad u zimskim uslovima. Prema rečima trenera i plivača, dobri uslovi za rad sigurno će uticati na rezultate u narednom periodu.

Od 13. januara svih pet plivačkih klubova iz Novog Sada treninge organizuju na bazenu na Sajmištu koji je natkriven i renoviran. Tokom zime biće korišten za treninge, a u letnjoj sezoni, planirano je da bude otvoren >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i za građanske smene.

Trojica članova plivačkog kluba "Vojvodina" predstavljali su Srbiju na Olimpijskim igrama u Tokiju, a za najveću sportsku smotru morali su da se pripremaju u Beogradu. Uroš Nikolić ističe da je sada sve mnogo lakše. Bolji uslovi za rad, doneće veće rezultate.

Na Sajmištu treniraju takmičarske grupe plivača dok je bazen na SPENS-u predviđen za škole plivanja. Ideja je da u narednom periodu Sajmište dobije i smene za rekreativce.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.