Novosadski noćni bazar na Štrandu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Apr.2019, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosadski noćni bazar na Štrandu

U petak i subotu, 19. i 20. aprila 2019. godine (u petak od 18 do 24 časova, u subotu od 16 do 24 časova), po jedanaesti put, održaće se Novosadski noćni bazar. Ovoga puta na novoj lokaciji – na novosadskoj plaži Štrand.

Novosadski noćni bazar postao je redovna manifestacija. Koncept bazara je rad sa malim proizvođačima. Bazar je počeo sa 160 izlagača po događaju, a danas ih je i do 330.

Da svaki događaj ima smisla govori posećenost koja je procenjena >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na 4.000 posetilaca po događaju. Na ovom okupljanju očekuje se još raznovrsnija ponudu izlagača, a svi posetioci biće u prilici da i ovog puta uživaju u hrani i piću, umetničkim delima, unikatnoj garderobi i obući, nakitu i nameštaju.

Na ovom okupljanju, pored raznovrsne ponude izlagača, posetioci će moći da uživaju i u odličnom zabavnom programu. U petak će za dobro raspoloženje 'sa najboljom žurkom u gradu' biti zadužen Radio AS FM, a u subotu Kreativni M kutak i Milaćopezo.

Svečano otvaranje zakazano je za petak, 19. april, u 18 časova na novosadskoj plaži Štrand.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.