Novosadski noćni bazar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Avg.2021, 12:04

Novosadski noćni bazar

Novosadski noćni bazar biće održan u petak, 6. avgusta, od 19 do 01h, na Ribljoj pijaca u Novom Sadu. I ovoga puta, svi koji vole Bazar videće najkvalitetniju ponudu izlagača i najbolju zabavu u gradu! Uz poštovanje svih epidemioloških mera i molbu da svi obavezno koriste zaštitne maske i sredstva za dezinfekciju ruku,organizatori čekaju Novosađanke i Novosađane i raduju se novom druženju!

"Svojim entuzijazmom i željom da u Novom Sadu u prijatnoj atmosferi ponudimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nesvakidašnju mogućnost da svi zainteresovani posete bazar, duže od tri godine pružamo mogućnost, svima koji to žele, da se upoznaju sa radom i gastronomskim i umetničkim proizvodima naših proizvođača i izlagača" ističe se u pozivu organizatora.

Novosadski noćni bazar, , ponovo će biti redovna manifestacija.

Koncept našeg bazara je rad sa malim proizvođačima i možemo da se pohvalimo da smo počeli sa 160 izlagača po događaju, a da ih danas imamo i do 330, za svaki događaj imamo listu čekanja, jer prostor ne može da isprati inetresovanje izlagača.

Da svaki događaj ima smisla govori posećenost koja je procenjena na 4.000 posetilaca po događaju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Novosadski noćni bazar ovog petka na Ribljoj pijaci

Izvor: NoviSad.com, 03.Avg.2021

Novosadski noćni bazar biće održan u petak, 6. avgusta, od 19 do 01h, na Ribljoj pijaci u Novom Sadu. Uz poštovanje svih epidemioloških mera i molbu da svi..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.