Novosadska toplana: Sutra od 9 časova bez grejanja delovi Tekelijine, Gundulićeve i ulice Bele njive

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2020, 14:37

Novosadska toplana: Sutra od 9 časova bez grejanja delovi Tekelijine, Gundulićeve i ulice Bele njive

U utorak, 24. novembra 2020. godine, od 9 sati, zbog radova na izgradnji vrelovodnog priključka za objekat u Gundulićevoj ulici broj 1-3, biće prekinuta isporuka toplotne energije za grejanje za objekte u sledećim ulicama: Tekelijina 1-7, 6-14; Gundulićeva 5-13, 8-14a; Bele njive 5-5a, 6.

Normalizacija u isporuci toplotne energije za grejanje očekuje se istog dana, 24. novembra 2020. godine, u večernjim časovima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Obaveštenje o planiranom isključenju struje za (utorak) 24. novembar

Izvor: Bor030.net, 23.Nov.2020

Zbog radova na elektroenergetskom sistemu u utorak, 24. novembra, jedan broj potrošača biće privremeno isključen sa elektro mreže. Iz Elektrodiustribucije obaveštavaju potrošače reona Baba Jona 1, Timok – stubna i Tunel da će ostati bez napajanja električnom energijom u periodu od 9 do 14...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.