Novosadska školska uprava: Za sada nema većih problema kada je u pitanju broj obolelih od korone

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2021, 20:40

Novosadska školska uprava: Za sada nema većih problema kada je u pitanju broj obolelih od korone

Iz novosadske školske uprave, potvrđuju da za sada nema većih problema i da situacija nije alarmantna.

Da je situacija stabilna naglašavaju i predsednici Aktiva direktora osnovnih, a i srednjih škola. Na dnevnom nivou imaju izveštaj o zaraženim na nivou svih osnovnih i na nivou svih srednjih škola zasebno i zaraženih je, kako kažu, mali broj.

Iz školske uprave kažu da se češće zaražavaju srednjoškolaci i da je razlog tome što se učenici tog uzrasta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << više kreću, posećuju kafice, slavlja i slično.

I pored proslava i okupljanja, broj zaraženih na nivou svih srednjih škola u Novom Sadu se održava na minimalnom broju.

Ukoliko se neko od učitelja ili nastavnika zarazi, adekvatna zamena je važna za tok nastave u školama. Za osnovce zamena uvek ima dok je u srednjim školama malo teže pronaći za matematiku i fiziku ali se škole snalaze da to pokriju raspoređujući časove.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.